31/5/15

O «Θεός της Ελλάδας» έχει αλλάξει υπηκοότητα


Με τα μέτρα που ετοιμάζονται να υπογράψουν η ύφεση θα χτυπήσει ταβάνι. Αντί ξαφνικού θανάτου θα έχουμε, απλά, αργό θάνατο...

Οι αιτίες δεν είναι πλέον κρυφές...Όλα γίνονται για να επιβιώσει το κράτος του δημοσίου και των ΔΕΚΟ, των πελατών του συστήματος δηλαδή, σε βάρος της αγοράς (του ιδιωτικού τομέα) ο οποίος τείνει συνεχώς συρρικνούμενος. Ακολουθούμε ουσιαστικά την ίδια γραμμή Γιωργάκη-Αντωνάκη-Μπένυ. Χωρίς την παραμικρή απόκλιση...Με τις ευλογίες των "θεσμών", των οποίων η ευθύνη είναι τεράστια, που ανέχονται αυτή την αυτοκαταστροφική, για την Ελλάδα, πολιτική.

Ο δε λαός σε πλήρη αφασία, παρακολουθεί την πορεία προς την καταστροφή, με σταυρωμένα τα χέρια, αδυνατώντας να σκεφτεί και να αντιδράσει. Προφανώς, ψεκασμένος με το αέριο του "ωχαδερφισμού". 

Οι λίγοι, που αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, την έχουν κάνει, ή την κάνουν, με ελαφρά πηδηματάκια για έξω. Έτσι, όμως, αυξάνεται η πυκνότητα των "βλαμμένων" επί του εναπομείνατος πληθυσμού (η πυκνότητα εκφράζει τη μάζα του υλικου που περιέχεται σε μία μονάδα όγκου, ρ=m/v). Και η κατάσταση γίνεται όλο και δυσκολότερο να γυρίσει. 

Για όσους δε, ελπίζουν σε έναν απο μηχανής Θεό, που θα σώσει την παρτίδα, ίσως απαγοητευθούν αν μάθουν πως ο «Θεός της Ελλάδας» δεν είναι πλέον εδώ. Μάλλον έχει απηυδήσει από τόσους αιώνες διχόνοιας, βλακείας και ανευθυνότητας κι έχει αλλάξει υπηκοότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: