14/4/12

Πολιτική εκφυλισμού!


Αυτοί που μετατρέπουν την χώρα σε ένα απέραντο Ελ Ντοράντο ενεχυροδανειστηρίων, εκποιητηρίων χρυσού και "φοροδανείων" φέρουν τεράστια -πολιτική και ηθική- ευθύνη.
Πρόκειται για πολιτική, που χαρακτηρίζει πολιτεία σε απόλυτο εκφυλισμό, και που οδηγεί τους πολίτες της σε πλήρη ένδεια και μακρόχρονη οικονομική ομηρία.

Γιατί;

Μήπως για να ικανοποιήσει τις ακόρεστες ορέξεις των άπληστων κρατικών μονοπωλίων, των αδηφάγων κρατικοδίαιτων κηφήνων και των προνομιούχων αφισοκολλητών τους;

Δείτε εδώ, και στον ανωτέρω πίνακα των "φοροδανείων, την τεκμηρίωση της απόλυτης ξεφτίλα τους: http://t.co/jmWjTW4x

Αναρωτιέμαι ποιος διανοείται καν να ξαναψηφίσει τους νοσηρούς πρασινογάλαζους εγκέφαλους που δημιουργούν ή συντάσσονται με αυτό το εφιαλτικό μέλλον του λαού μας. 
Δώστε τέλος στην κόπρο που συσσωρεύουν στην χώρα μας. 
Όχι, στους πατρώνες των κρατικοδίαιτων κηφήνων. 
Ναι, σε φιλελεύθερες επιλογές!

Οι, λιγοστές, γνήσιες φιλελεύθερες δυνάμεις, που εκ των δημοσκοπήσεων συνάγεται, πως παλεύουν για να μπουν στην Βουλή, πρέπει να στηριχθούν πάση θυσία! Όχι μόνο για να επιτύχουν μια απλή κοινοβουλευτική παρουσία αλλά για να πιέσουν τις επερχόμενες κυβερνήσεις (συνεργασίας) σε αντι-μονοπωλιακές και αντι-κρατικιστικές κατευθύνεις. Αυτές, ακριβώς, που αποτελούν και την μοναδική πια ελπίδα μας.

1 σχόλιο:

Linear είπε...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ). ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟ ΕΟΚ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΖΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΟΥΝ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ε, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.

ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.