Για μένα

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1965.

Δηλώνω όμως Μεσσήνιος, διότι από εκεί κατάγονται οι γονείς μου και εκεί πέρασα αρκετά από τα παιδικά μου χρόνια.

Μεγάλωσα στα Εξάρχεια.

Πήρα το πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πολυτεχνείο Πατρών.

Συνέχισα με μεταπυχιακές σπουδές, παίρνοντας αρχικά το Master of Science (MS) στον τομέα της Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Μηχανικής και στη συνέχεια το Διδακτορικό (PhD) Μηχανολόγου Μηχανικού, και τα δύο από το Northwestern University στις Η.Π.Α.

Πήγα στρατό σε Τρίπολη, Σάμο και Αθήνα.

Επέλεξα να εργασθώ στον ιδιωτικό τομέα σε μια σειρά επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Εργάσθηκα ως Γενικός Διευθυντής του γραφείου Ευρώπης της εταιρείας συμβούλων PARATUS Europe (www.paratuseurope.eu), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Φορέα Πιστοποίησης Επαγγελματιών STAREGISTER (www.staregister.org) και Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Φορέων Πιστοποίησης Προσωπικού IPC (www.ipcaweb.org).

Διετέλεσα, επίσης:
- Γενικός Διευθυντής της "Δημοκρατικής Συμμαχίας"
- Διευθύνων Σύμβουλος του "Φόρουμ για την Ελλάδα".
- Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης την περίοδο 2007-2009.
- Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Φορέων Πιστοποίησης Προσωπικού IPC/IATCA το 2004-2007.
- Μέλος του Συμβουλίου Διαπίστευσης του ΟΗΕ (UNFCCC ) για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του Κιότο,
- Στέλεχος του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), πολλών οργανισμών πιστοποίησης καθώς και μέλος τεχνικών επιτροπών του ISO και της IAF.

Έχω παρουσιάσει σειρές διαλέξεων-σεμιναρίων και έχω δημοσιεύσει βιβλία και παρουσιάσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Έχω επίσης, συμμετάσχει σε πληθώρα ερευνητικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Ε.Ε.-ΗΠΑ).

Είμαι φίλος του Παναθηναϊκού.