22/4/12

Στις ερχόμενες εκλογές είμαστε μόνοι!


του Γεωργίου Ι. Αναστασόπουλου

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Στις ερχόμενες εκλογές είμαστε μόνοι! Αντιμέτωποι με ένα συρφερτό λαϊκίζοντος «κατιναριού» και έναν όχλο, που αλαλάζοντας χορεύει τον χορό του Ζαλόγγου!

Οι φιλελεύθερες δυνάμεις του τόπου βρίσκονται καθηλωμένες και αφυδατωμένες από ένα κρατικοδίαιτο σύστημα που επί 30 χρόνια έκανε πάρτι στην υγειά των κορόιδων. Τα δε κορόιδα ελπίζοντας πως αργά ή γρήγορα θα καλούντο κι αυτά να συμμετάσχουν στο ξέφρενο πάρτι των αχαλίνωτων παροχών, αφομοιώθηκαν πλήρως από το πνεύμα του κρατισμού, ξεπουλώντας την «παρθενία» τους αντί πινακίου διορισμού στο δημόσιο Μινώταυρο.

Όσοι την δεκαετία του ’80 πίστεψαν πως με την είσοδο της χώρας στην ΕΟΚ τα πράγματα θα σοβάρευαν διαψεύσθηκαν οικτρά! Οι δυτικοί αποδείχθηκαν κυριολεκτικά αφελείς, εμπιστευόμενοι ένα μάτσο πεινασμένων κατσαπλιάδων, που έπεσαν με τα μούτρα στην μάσα των επιδοτήσεων, «πακέτων» και προγραμμάτων. Και δεν τους έφταναν τα εκατοντάδες δωρεάν δις των πλαισίων στήριξης για να κορέσουν την πείνα τους. Άρχισαν να δανείζονται ασύστολα, υποθηκεύοντας το μέλλον των ίδιων τους των παιδιών. Διεστραμμένοι δούλοι μιας καλπάζουσας διαφθοράς κι ενός ηθικού εκμαυλισμού υπό συνεχή μετάσταση.

Αδυνατώ να πιστέψω στην αφέλεια ή απλά στην βλακεία των δανειστών μας. Και δεν αποδέχομαι την παιδαριώδη δικαιολογία τους περί ψευδών αναφορών της Ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας. Αρκούσε, να... προσθέσουν τα ποσά των πλαισίων στήριξης και τα δάνεια που μας παραχωρούσαν αφειδώς οι τραπεζές τους και να αφαιρέσουν το ΑΕΠ μας για να αποκτήσουν αμέσως αίσθηση του μεγέθους του οργίου που εξελισσόταν στο Ελλαδιστάν. Όχι, δεν τους έχω για τόσο αφελείς…

Ακόμη και τώρα την ύστατη στιγμή πριν την καταστροφή, δεν έχει γίνει καμία αποκρατικοποίηση εδώ και τρία χρόνια! Καμία ουσιαστική συρρίκνωση του δημοσίου, κανένα κλείσιμο ΔΕΚΟ, δημοσίου οργανισμού ή φορέα. Δύο μνημόνια υπέγραψαν μαζί μας κι εξακολουθούν να μας δανείζουν, κλείνοντας τα μάτια στο προφανές κατενάτσιο των δυνάμεων του ντόπιου κρατισμού, που επιμένει να συντηρεί το πάρτι των επιτηδείων αφισοκολλητών του εις βάρος ανυπεράσπιστων συνταξιούχων, και εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων μιασμάτων του ιδιωτικού τομέα: «Ας είχαν διοριστεί στο δημόσιο, τα κορόιδα, για να μην ξεροσταλιάζουν στις ουρές των ταμείων ανεργίας…»

Είναι μάλιστα άξια σχολιασμού η έγνοια των δυτικών «σωτήρων» μας να αυξήσουμε τους φόρους και τα χαράτσια, ενώ σφυρίζουν αδιάφορα όταν οι κυβερνώντες ανακοινώνουν, τρίβοντας τα χέρια τους, την μια αναβολή αποκρατικοποίησης μετά την άλλη.

Ηθικό δίδαγμα;

Μην περιμένετε τίποτα από τους ξένους…Κανείς δεν νοιάζεται για την χώρα του πιότερο από τους πολίτες της… Αλλά κι αυτό στην χώρα μας αποτελεί, απλά, ευχή! Η μεγάλη μάζα των συμπατριωτών μας έχει διαφορετική άποψη. Από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά, βρίζουν όλοι σύσσωμοι τους κακούς δυτικούς, για το κακό που μας βρήκε. Και στηρίζουν όλα τα κόμματα και τα κομματίδια που τους σερβίρουν ένα μάτσο ευχάριστα ψέματα, αγνοώντας επιδεικτικά τις λιγοστές φωνές που, απελπισμένα, ξελαρυγγίαζονται φωνάζοντας δυσάρεστες αλήθειες. Ακολουθούν, ως άβουλη μάζα, φασίστες (κόκκινους και μαύρους), επαγγελματίες καραγκιόζηδες, καθ’ έξιν ψεύτες, μαέστρους της κωλοτούμπας και, αποδεδειγμένα, διαχρονικούς προδότες, αναμένοντας άραγε τι;

Κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, αδιαφορώντας για την αλήθεια, για την πραγματικότητα, για την όποια δυνατότητα ανάκαμψης. Επιμένουν να στηρίζουν τους βιαστές τους, συντασσόμενοι με τα συμφέροντα των κάθε λογής «Φωτόπουλων» και «Λυμπερόπουλων» και των πολιτικών προστατών-αφεντικών τους. Σε πλήρη σύγχυση, υιοθετούν βλακώδεις λογικές τύπου «ανυπακοής» του ΚΚΕ, «αυτοευνουχισμού» του ΣΥΡΙΖΑ και «ΝΑΙ στην ΕΕ, ΟΧΙ στο Μνημόνιο» των υπολοίπων σαϊνιών της πολιτικής σκηνής. Δίνουν ακόμη διψήφια ποσοστά σε μια ΝΔ πρωταθλητή της κωλοτούμπας –αλήθεια πότε μας λέει την αλήθεια- κι ενός ΠΑΣΟΚ, που αδημονεί να βρεθεί στην αντιπολίτευση για να ξαναφορέσει το αντιμνημονιακό του ζιβάγκο.

Και σνομπάρουν τις λιγοστές φιλελεύθερες φωνές, τις μόνες φωνές της λογικής, που δίνουν αγώνα ζωής και θανάτου για να ξεπεράσουν το φράγμα του 3% ενώ θα έπρεπε να δίνουν αγώνα για την επίτευξη κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας!

Αυτή είναι η ράτσα του Έλληνα! Είναι αυτή που επί δεκαετίες έβγαζε πρώτους βουλευτές τον Τσοχατζόπουλο και τον Ψωμιάδη, είναι αυτή που ξεβράκωνε τους ιδιοκτήτες των αποκρατικοποιημένων αστικών επί Μητσοτάκη, είναι αυτή που κατηγορεί όσους έκλεψαν γιατί δεν είχε η ίδια την τύχη να βρεθεί στην θέση τους. Είναι αυτή που διώχνει τους ικανούς συμπολίτες της στο εξωτερικό, που καίει το κέντρο της πόλης της, που αντιδρά σε κάθε ουσιαστική μεταρρύθμιση. Σε τούτη τη χώρα κατοικεί μια ράτσα ραγιάδων, καταδικασμένη να ζεί στον στάβλο του Αυγείου, που τροφοδοτεί με τα ίδια της τα περιττώματα, ξορκίζοντας την άφιξη του όποιου Ηρακλή, που θα τολμούσε να διαταράξει τον βολικό νιρβάνα της.

Πράγματι, στις ερχόμενες εκλογές είμαστε μόνοι!

Στις μεθεπόμενες θα είναι αυτοί μόνοι τους…Εμείς θα βρισκόμαστε σε άλλη χώρα! 

Καλό βόλι σύντροφοι! Αυτή τη φορά έχετε πολλαπλές επιλογές για να καταστρέψετε την χώρα. 
Δεν μένει παρά να διαλέξετε τον νεκροθάφτη σας…

4 σχόλια:

Black είπε...

Μας ζητάς να αγαπήσουμε τον βιαστή μας κ.Αναστασόπουλε και αυτό δεν θα γίνει θα τον σκοτώσουμε στις εκλογές στην αρχή μεταφορικά.

Black είπε...

Μας ζητάς να αγαπήσουμε τον βιαστή μας κ.Αναστασόπουλε και αυτό δεν θα γίνει θα τον σκοτώσουμε στις εκλογές στην αρχή μεταφορικά.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε μόνοι απέναντι στο λαϊκισμό και τον κρατισμό αριστερά και δεξιά. Εμείς δεν αξίζει να ενωθούμε μαζί;

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε μόνοι απέναντι στο λαϊκισμό και στον κρατισμό! Δεν θα μπορούσαμε να ενωθούμε για να μιλάμε όλοι μαζί;