12/8/12

Δέσμιοι του Κρατισμού

2009-2012, Το Ημερολόγιο της Αυτοκαταστροφής 


του Γεωργίου Ι. Αναστασόπουλου 
προλογίζει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος 

Περιλαμβάνει σχόλια, άρθρα, αναρτήσεις και tweets. εμπνευσμένα από την τρέχουσα επικαιρότητα της τελευταίας τριετίας 2009-2012. Ένα ημερολόγιο της κρίσης. μια μαρτύρια από μια ιδιαιτέρα έντονη και φορτισμένη περίοδο. μια συνεχής κραυγή αγωνίας που ξεθυμαίνει αναπαραγόμενη σαν πολλαπλή ηχώ. χωρίς απόκριση, χωρίς προσδοκία, χωρίς ελπίδα.

"...Ο Γιώργος Αναστασόπουλος το τόλμησε. Με το «Δέσμιοι του Κρατισμού: 2009-2012 Το Ημερολόγιο της Αυτοκαταστροφής» αντεπιτίθεται στο αρτηριοσκληρωτικό κατεστημένο σαλπίζοντας εκκωφαντικά μηνύματα ελευθερίας. Μια πλατφόρμα ελευθερίας με επίκεντρο την εναντίωση στους φόρους, στις αλόγιστες παροχές και στον παρεμβατικό δημόσιο τομέα ξεπηδά από τις σελίδες του βιβλίου δείχνοντας σε αδρές γραμμές τον δρόμο της απελευθέρωσης – από την μιζέρια, την φτώχεια και την παρακμή. Το βιβλίο του Αναστασόπουλου καλύπτει και θεωρητικά κενά αλλά ταυτόχρονα κάνει και σημαντικές αναφορές σε ζητήματα πρακτικής πολιτικής...

...Η απελευθέρωση από τα δεσμά του κρατισμού είναι περισσότερο από απαραίτητη για να ορθοποδήσει ο τόπος και να αισθανθεί τα αποτελέσματα της ανάπτυξης ο λαός μας. Ο αγώνας δυστυχώς θα είναι δύσκολος και μακροχρόνιος. Και το μέτωπο της μάχης θα είναι κατά κύριο λόγο ο χώρος των ιδεών. Γι αυτό δουλειές σαν αυτή του Γιώργου Αναστασόπουλου είναι περισσότερο από χρήσιμες. Αποτελούν το οξυγόνο που οπλίζει το μέτωπο της λογικής στον αδυσώπητο αγώνα που όλοι σήμερα δίνουμε για το μέλλον του τόπου μας…" 

Α. Ανδριανόπουλος 

Εκδόσεις PARATUS Europe 
Σελίδες: 193
Αποκτείστε, σήμερα, το νέο βιβλίο του Γ. Αναστασόπουλου. 
Κατεβάστε το e-book εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: