28/9/07

Ποντικο-Ομάδες, μία ιστορία για παιδιά και στελέχη επιχειρήσεων

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις CHECK POINT το μοναδικό, στην Ελληνική γλώσσα, "παραμύθι" - σύγγραμμα "Ποντικο-Ομάδες" που συνέγραψε ο Δρ. Γεώργιος Αναστασόπουλος. Το πλούσια εικονογραφημένο βιβλίο παρουσιάζει με ευχάριστο και άκρως διδακτικό ύφος την θεωρία και τεχνικές του σύγχρονου team-work. Οι «Ποντικο-Ομάδες» είναι ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που στοχεύει στην κατανόηση της χρησιμότητας της λειτουργίας ομάδων.

Η πολυτελής έκδοση συνδυάζει την, υψηλής αισθητικής, εικονογράφηση του ζωγράφου Ανδρέα Δεβετζή με τα κείμενα του Δρ. Γεωργίου Αναστασόπουλου.

Οι ενότητες που περιλαμβάνονται στην έκδοση είναι οι ακόλουθες:
• Το Παραμύθι Ποντικο-Ομάδες
• Η Ανθρώπινη Πλευρά της Ποιότητας
• Θεωρία Ομάδων
• Από την Θεωρία στην Πράξη

Η καλαίσθητη αυτή έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εκπαιδευτικό υλικό, σε ενδοεταιρική κλίμακα, για την ευαισθητοποίηση του προσωπικού σε θέματα σχεδιασμού και διαχείρισης ομάδων (team work).

Περιλαμβάνει, επίσης, τεχνικές και εργαλεία επιχειρηματικής βελτίωσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα πλαίσιο εφαρμογής Συστημάτων Διαχείρισης και Ολικής Ποιότητας.

Οι «Ποντικο-Ομάδες» έχουν εκδοθεί σε τετραχρωμία.
Σελίδες: 70.
Διάσταση: 24 cm x 24 cm.

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνείστε με το τμήμα πωλήσεων της CHECK POINT στα τηλ. 210-9945945, 210-9941241 ή με email στο sales@checkp.info

Μπορείτε, επίσης, να προμηθευτείτε on-line τις Ποντικο-Ομάδες από τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ή ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: